LabRum AB
Industrivägen 7
17148 Solna
Stockholms Län
uppdaterad 2 månader sedan Yext PowerListings

Detaljerade näringsliv informationer

Antal anställda
5 - 9

Profil

LabRum är ett av Sveriges ledande företag inom laboratorieinredning, laboratorieutrustning och skyddsventilation. Vår specialkompetens inom laboratorieområdet sträcker sig över 40 år tillbaka i tiden och gör LabRum till Sveriges äldsta kompletta leverantör av inredning, laboratorieutrustning och skyddsventilation på den svenska marknaden.

Sedan september 2016 har slagits ihop med ADDvise och Kebo Inredningar. Sammanslagningen leder till en tydlig och förstärkt organisation med fler resurser som alla har lång och gedigen erfarenhet av laboratoriebranschen. Genom sammanslagningen kan vi erbjuda våra kunder en bredare produktportfölj och unika helhetslösningar genom den egna produktionen. Vi får dessutom en större geografisk spridning. Vårt kompletta och noga utvalda sortiment av laboratorieinredning och utrustning kompletterar vi med tjänster och lösningar, allt för att skapa den rätta arbetsmiljön för ert laboratorium.

Vi som arbetar på LabRum har många års erfarenhet av funktionslösningar och konstruktion. Vi kan marknaden och i vårt team finns både ingenjörer och arkitekter. Allt för att ge den bästa servicen till våra kunder.

Hos oss hittar du alltid den rätta helhetslösningen för ditt laboratorium.
Vi på LabRum finns alltid tillgängliga för att svara på dina frågor.

Välkommen till oss!


Nyckelord:
Armaturer, Kylskåp, Diskmaskiner, Diskbänkar, Frysskåp, Diskbänk, Förvaringsskåp, Punktutsug, Skolinredning, Klimatrum, Skyddsventilation, Värmeskåp, Laboratorieinredning, Kemikalieskåp, Sjukhusinredning, Klädskåp, Labkyl, Vakuumtorkskåp, Bakteriologskåp, Co2-Inkubatorer, Laboratorieskåp, Dragbänkar, Draghuvar, Elevskåp, Inkubatorer, Klimatskåp, Lågtemperaturfrys, Medicinskåp, Sterilbänkar, Arctest, Diskteknik, Dragbänk, Durcon, Filterdragskåp, Giftskåp, Högtempugnar, Industriinredning, Klimatteknisk Utrustning, Labinredning, Lablampor, Labrum Klimat, Labstolar, Labtest, Laf-Bänk, Laf-Bänkar, Lågtemperaturboxar, Renluftsbänkar, Saltspraykammare, Syraskåp, Säkerhetsbänkar, Torkugnar
Kategorier
Diagnostiska laboratorier
Märken
Kebo Inredningar
Talade språk
Svenska
LabRum AB
Lägga till bilder

Bedömningar

Bli den första att skriva en recension för LabRum AB!

Dela erfarenheter!

Liknande företag i närheten

 1. Industriv. 17
  171 48  Solna
 2. Dalvägen 10
  169 56  Solna
 3. Norrbackagatan 47 A
  100 31  Stockholm
 4. Norrbackagatan 47
  113 41  Stockholm
 5. STRANDBERGSGATAN 61
  112 51  Stockholm
 6. Roslagstullsbacken 15
  114 21  Stockholm
 7. Kartöversikt över liknande företag